Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Forward event - exclusief voor ondernemers


Smart-boost. stippelt eventstrategie uit voor een exclusief evenement voor ondernemers.

Innovatief initiatief over de bedrijfsgrenzen heen

Boekhoudkantoor Gevimar uit Harelbeke en verzekeringskantoor QVH uit Kortrijk werken samen om een event te organiseren voor hun gemeenschappelijke doelgroep: ondernemers. Ze schakelden Smart-boost. in om de eventstrategie op punt te zetten, een treffende naam te bedenken en de huisstijl te ontwerpen.

 

Van idee naar evenement

Beide bedrijven vonden elkaar in een gedeelde visie op klantenbinding. Dat ze dezelfde doelgroep delen maakt het er alleen maar interessanter op en zette hen eroe aan om de handen in elkaar te slaan.

Hun idee om tijdens een ondernemersevenement expertise aan beleving te koppelen is even eenvoudig als fantastisch. Het concept heeft een dubbel potentieel. Vooreerst als loyalty tool om bestaande klanten aan hen te binden. Daarnaast is het ook een forum om te netwerken bij elkaars contacten.

Eind november vond de kick-off plaats van dit nieuwe concept.

 

Exclusief en enkel voor ondernemers

Forward is een exclusief én fijnschalig evenement voor ondernemers. Het event biedt een mix van expertise en beleving en het aantal deelnemers blijft beperkt. De bedoeling is om vanuit het professionele werkveld van Gevimar en QVH waardevolle kennis en bruikbare tips te delen met de genodigde ondernemers die hen vooruit zullen stuwen op persoonlijk en professioneel vlak. Kwaliteit primeert op kwantiteit. Een speciale locatie of een originele activiteit in de interessesfeer van de doelgroep zorgt voor extra beleving.

 

Kick-off op een droomlocatie

Als eventlocatie viel de keuze voor de eerste editie op RS Motors. RS Motors prikkelt als Porsche Center West-Vlaanderen de verbeelding. Twee topsprekers, beiden experten in hun vakgebied, kwamen toelichten hoe je je persoonlijke inkomsten en die uit je vennootschap fiscaal kan stroomlijnen en optimaliseren.

Na de presentaties werden de gasten uitgenodigd voor een co-driving met de nieuwste Porschemodellen. Deze kans lieten de genodigde ondernemers niet aan zich voorbijgaan. Het rijkelijke walking diner tussen de verleidelijke sportwagens zorgde voor sfeer en faciliteerde kruisbestuiving en waardevolle contacten tussen alle aanwezigen.

Met een maximale opkomst en zeer goede kritieken durven we spreken over een zeer geslaagde eerste editie. De toon is gezet!

 

Helemaal klaar om ervoor te gaan? Schakel Smart-boost. in voor strategische en conceptuele ondersteuning van je events. Contacteer ons vandaag nog.

 Gerelateerd

8 concrete tips om doeltreffend te netwerken

Geen kaas gegeten van netwerken? Met deze 8 concrete tips leer je efficiënt netwerken als de beste.

Lees verder
Boek resultaten met SMART-doelstellingen

Smart-doelstellingen zijn Smart omdat je er resultaten mee boekt. Hoe dat werkt? Dat vertellen we in deze blog.

Lees verder
Luisteren loont.

Lees hier hoe dit filmpje van een vader en zijn zoontje kan leiden tot een succesvol verkoopgesprek.

Lees verder