Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Maak een doeltreffend social mediaplan!


Steeds meer bedrijven maken gebruik van social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Het zijn efficiënte kanalen om rechtstreeks klanten en andere stakeholders te bereiken. Maar hoe pak je dit nu aan? Met een goed social mediaplan natuurlijk!

Smart-boost. verklapt social mediageheimen

Op vraag van Voka deelt Smart-boost. tijdens een Social Media Lab een boel inzichten met twaalf Westvlaamse B2B en B2C kmo's. In vijf interactieve sessies maken we samen met de ondernemers een doeltreffend social mediaplan op maat van hun zaak.

Geen saaie theorieën, maar hands-on experience, waarbij we de verschillende aspecten van een duurzame social media-aanpak belichten. We bepalen de strategie en de doelstellingen. We schrijven relevante content in functie van de doelgroepen. We bekijken hoe de 'advertising' technisch werkt. Kortom, na deze sessies kunnen ze helemaal zelf aan de slag. 

Ter gelegenheid van het Social Media Lab verscheen er een artikel over de Smart-boost.-aanpak van social media in het magazine Ondernemers van Voka.

Wil je graag het volledige artikel lezen? Klik dan hier

 

De zes basisstappen voor een succesvol social mediaplan.

Heb je het Social Media Lab van Voka gemist? Wel, we willen je natuurlijk niet de zes stappen voor een succesvol social mediaplan onthouden.

1. Leg sleutelmoment in het jaar vast
2. Definieer je doelgroepen
3. Bepaal je doelstellingen
4. Selecteer je sociale mediakanalen
5. Zorg voor passende content
6. Meet en evalueer de resultaten


Denk je 'hier wil ik meer over weten'? Aarzel dan niet om bij Smart-boost. aan te kloppen. We leggen je met plezier uit hoe je voor je eigen kmo een social mediaplan succesvol uitrolt.

Hulp nodig bij het opstellen en uitvoeren van een praktisch social mediaplan? Schakel dan Smart-boost. in. Wij leren je de kneepjes van het vak. Contacteer ons vandaag nog. Gerelateerd

Reclame maken op broodzakken

Is reclame maken op broodzakken interessant? En hoe pak je dat het best aan?

Lees verder
Vacature: Digital Marketeer

We zijn op zoek naar een digitale en creatieve geest met een vlotte pen en strategische skills om het Smart-boost-verhaal mee uit te bouwen.

Lees verder
Forward event - exclusief voor ondernemers

Smart-boost. stippelt eventstrategie uit voor een exclusief evenement voor ondernemers.

Lees verder