Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Sterke verhalen als antwoord op de Coronacrisis


Hyperondernemend zorgt voor een portie gezond positivisme met sterke verhalen van straffe ondernemers.

Smart-boost vertelt positieve verhalen als antwoord op de coronacrisis

Corona komt hard binnen

Corona zorgt voor een zakelijke en emotionele rollercoaster. Dat merken we aan de vele gesprekken, zowel via de telefoon als online, met onze klanten de afgelopen dagen. Er heerst onzekerheid. Paniek. Wanhoop. En soms hoop. Ook wij, als ondernemer, zitten op diezelfde rollercoaster.

Negativiteit ombuigen in een positief verhaal

Er valt bijna niet te ontkomen aan de onophoudelijke stroom van negatieve berichtgeving op sociale media en in de kranten. Uiteraard verwachten van de media een objectieve verslaggeving. Toch stellen wij ons de vraag of al die negativiteit niet verlammend werkt? Voor ons betekent ondernemen in de eerste plaats 'doen'. Hoe lastig het soms ook is. Daarom blijven we ook nu niet bij de pakken zitten.

Hyperondernemend: een inspiratieplek voor ondernemers

Vanuit onze drive om te ondernemen en omdat we positief in het leven staan, lanceert Smart-boost 'Hyperondernemend'. Met Hyperondernemend willen we zorgen voor een portie gezond positivisme met sterke verhalen van straffe ondernemers. Echte verhalen die inspireren, motiveren en activeren. Hoe pakken zij deze crisis aan? En wat doen ze om er nadien sterker uit te komen?

Hyperondernemend heeft een eigen website, een gloednieuwe facebookpagina én een pagina op LinkedIn. Hier krijgen positieve en inspirerende ondernemers een forum om hun stem te laten horen. Kom een kijkje nemen. Je krijgt er zeker een boost van!

Ken je zelf een straffe ondernemer die deze crisis recht in de ogen kijkt? Door zich te heroriënteren, door de tijd die vrijkomt efficiënt in te zetten en zo dingen te doen waar voorheen geen tijd voor was? Die aan zijn zaak werkt nu hij dat niet meer in zijn zaak kan doen? Of ben je er zelf één? Laat het ons weten, want er is altijd plaats voor nóg een positief verhaal!Gerelateerd

Smart-Boost leert je elevator pitchen in De Tijd

Blog van Smart-boost. over het belang van een goede elevator pitch als insteek voor artikel in De Tijd.

Lees verder
De kracht van positiviteit

Het verhaal achter de hyperondernemende verhalen, in het oog van de coronastorm.

Lees verder
Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Hoe verpak je de ziel van je zaak in een campagnebeeld?

Lees verder