Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

100 zelfstandige optiekzaken kregen een smart-boost!


Eind september leerden we opticiens hoe ze van hun optiekzaak een sterk merk kunnen maken.

Zien is weten-evenementen van De Ceunynck

Als one-stop-shop voor de betere opticien organiseert De Ceunynck regelmatig evenementen voor zijn klanten. Tijdens die events ontdekken de winkeliers de nieuwste collecties en maken ze kennis met de laatste technologische ontwikkelingen. Dit helpt hen om hun eigen klanten beter te adviseren in de winkel. Daarnaast nodigen ze telkens ook een externe spreker uit die de winkeliers schoolt over een bepaald onderwerp. Voor deze editie was marketing & sales het thema en was smart-boost. met Bavo Goos de spreker van dienst tijdens een sessie voor Nederlandstalige en een sessie voor Franstalige opticiens.

 

Hoe boost je je merk in 8+1 stappen?

Met onze training 'Boost je merk in 8+1 stappen' leerden we de opticiens hoe ze met enkele eenvoudige marketing- en salestechnieken van hun zelfstandige optiekzaak een sterk merk kunnen maken. We hadden het bijvoorbeeld over het vinden van hun ideale klanten, het toepassen van storytelling in hun communicatie en het succesvol inzetten van Facebook advertenties. Uiteraard allemaal erg concreet en toegepast op hun specifieke sector en product.

 

Spreek de taal van de klant.

Meer dan honderd opticiens woonden de Nederlandstalige of Franstalige sessies bij. Aan enthousiasme geen gebrek, ook omdat er veel ruimte was voor interactie. Smart-boosten betekent in het thema duiken via de taal van het publiek. Zo herkennen de deelnemers zich in het verhaal en beseffen ze dat ze de tips & tricks uit de training echt wel zelf kunnen toepassen.

De winkeliers gingen naar huis met een rugzak vol praktische tips en véél goesting om van hun zelfstandige optiekzaak een sterk merk te maken.

 

Wil je ook je business smart-boosten? Of wil je Bavo als spreker op je evenement? Laten ons dan vandaag nog kennismaken.

 Gerelateerd

Maak originele werfreclame

Er bestaan stijlvolle én opvallende alternatieven voor het werfbord.

Lees verder
Eerste hulp bij communicatiebloopers

Een flater slaan met je communicatie, dat wil je niet meemaken. Of net wel?

Lees verder
Hoe je met slimme reclame jouw winkel in de kijker zet

Door de krachten te bundelen lokken 12 zelfstandige winkeliers extra klanten naar hun winkel.

Lees verder