Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

100% West-Vlaams

Keynote spreker
100% West-Vlaams
Professioneel speeddaten met Bavo smaakt naar meer. Na een enthousiasmerende introductie werden succesvol vele contacten gelegd. - Stephanie Van Lancker

Het label 100% West-Vlaams ondersteunt vele West-Vlaamse hoeve- en streekproducten als de eerlijke en kwalitatieve producten die het zijn. Het label is het resultaat van een samenwerking tussen POM, Inagro, Westtoer en Unizo en heeft als doel consumenten te inspireren door hen kennis te laten maken met zowel de West-Vlaamse producten als de producenten.

 

Speeddaten op z'n West-Vlaams

Eind 2018 nodigde 100% West-Vlaams Bavo uit als marketingadviseur en sales coach om een speeddate te begeleiden tijdens drie ontmoetingsavonden in de regio's Brugse Ommeland, Westhoek en Leiestreek. Tientallen producenten van hoeve- en streekproducten kwamen er ontdekken hoe ze hun bedrijf en producten doeltreffender kunnen voorstellen aan de hand van een elevator pitch. Tijdens de inleiding deelden we ook tal van concrete tips over netwerken.

 

Leren elevator pitchen

De speeddate fungeerde als tool om de training over het elevator pitchen in de praktijk aan te brengen. Voor deze vaklui die vol overgave en overtuiging hun passie uitoefenen was een speeddate toch wat gedurfd. Toch kwamen de deelnemers na een ontwapenende inleiding helemaal los.

Het resultaat was driemaal een gezellige en vruchtbare ontmoeting tussen West-Vlaamse ondernemers die met een zak vol tips én een elevator pitch op maat naar huis gingen.