Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Albion Hotel

Marketingadvies
Albion Hotel
Concrete aanpak en een doelgerichte begeleiding. Top! - Ruth Decramer

In het Albion Hotel ervaren de gasten een echt thuisgevoel op een toplocatie binnen de veilige vestingmuren van het eeuwenoude stadscentrum van Ieper. 

Het familie gedreven Albion Hotel herbergt tal van activiteiten. Overnachtingen van zowel vakantiegasten als zakelijke gasten vormen natuurlijk de hoofdactiviteit. Daarnaast verhuren ze een grote seminarieruimte en kleinere vergaderzalen en schotelen ze dagelijks zowel hotelgasten als bezoekers een heerlijk ontbijt voor. Wist je trouwens dat hun parking publiek toegankelijk is?

Na de hoogdagen van de herdenking van de Grote Oorlog was het tijd om even een moment van rust te nemen en de violen gelijk te stemmen. Het juiste moment dus om aan te kloppen bij Smart-boost voor marketingadvies.

 Wij gingen met de familie rond de tafel zitten om een gedeelde visie te ontwikkelen over hun ’merk’. Dit leidde tot de slagzin ‘Een thuisgevoel in Ieper’ dat perfect het DNA van hun bedrijf uitstraalt.

Het salesgebeuren vatten we samen in een plan met concrete actiepunten waarmee ze aan de slag kunnen. Op regelmatige tijdstippen zitten we samen om de voortgang te evalueren en eventuele issues aan te pakken. Ook helpen we hen met het uitwerken van campagnes zoals onlangs nog voor Discovery Tours.

Op die manier helpen we hen de focus behouden en tackelen we eventuele obstakels nog voor ze opduiken.