Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Ariane hotel-restaurant

Beter verkopen met Facebook - workshop
Ariane hotel-restaurant
Bavo's begeleiding verbeterde onze online zichtbaarheid en draagt bij tot een betere rendabiliteit. Prima samenwerking! - Natasja Feliers

Ariane hotel & restaurant in Ieper is een bekende naam in de Westhoek en ver daarbuiten. Dat komt door de prachtige locatie, de vriendelijke medewerkers én de lekkere keuken.

 

Uitdaging

Zaakvoerster Natasja Feliers wil via haar Facebook bedrijfspagina de internationale klantenbinding van het hotel verzorgen én ook lokaal potentiële klanten aantrekken naar het restaurant, de tearoom of het terras.

 

Aanpak

Tijdens de beter-verkopen-met-Facebook workshop werkten we een social media strategie uit op maat van Ariane. Ik deelde tips voor een doeltreffend beheer van de pagina en leerde het Ariane team ook zelf hun resultaten analyseren. 

 

Resultaat

Gerichte updates zorgen voor een nauwe betrokkenheid van de fans. De interactie met de content op de pagina wordt regelmatig geanalyseerd zodat men kan bijsturen waar nodig. Zo resulteert de social media aanpak van Ariane in een constante instroom van nieuwe klanten naar de zaak.