Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Bikingbox

Sales- en marketingadvies
Bikingbox
Bavo ondersteunde ons bij het nemen van de juiste strategische beslissingen. - Kurt Titeca

Biking Box uit Vlamertinge, bij Ieper, organiseert begeleide fietstochten doorheen de mooie en historisch waardevolle Westhoek. Je kan er terecht als particulier of school en voor teambuildings.

 

Uitdaging

De eerste drie opstartjaren van Biking Box zijn achter de rug. Ze legden een boeiend parcours af en kregen gedurende die periode heel wat positieve klantenfeedback.

Ons marketingadvies moet Biking Box klaarstomen voor de volgende groeistappen.

 

Aanpak

De audit voorafgaand aan het marketing & sales advies bracht de opportuniteiten om te groeien in kaart en klaarde de schemerzones uit.

We brainstormden over 'het merk’ Biking Box en hoe we dat nog beter kunnen positioneren bij de relevante doelgroepen. Die oefening resulteerde in een duidelijke en verkoopgerichte aanpak.

Een smart-boost. partner stond in voor de creatie van de nieuwe branding én website, volledig in lijn met de marketing & sales strategie.

 

Resultaat

Onze samenwerking resulteerde in een marketing & sales plan met concrete aanbevelingen en actiepunten die zaakvoerders Kurt Titeca en Renate Drappier zelf kunnen implementeren. Ze kijken vol vertrouwen uit naar de komende toeristische seizoenen.