Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Bruno

Marketingadvies
Bruno
Met Bavo zaten we meteen op de dezelfde golflengte. De perfecte ondersteuning voor de lancering van ons nieuwe verhaal. - Mieke Hochepied

Bruno is een delicatessenzaak in het centrum van Zonnebeke. In de winkel verenigen Bruno Mylle en Mieke Hochepied een traiteurzaak met wijnen en delicatessen tot één inspirerend geheel. Ze houden ervan hun passie en kennis te delen met andere fijnproevers tijdens workshops en tastings. Bruno doet je proeven én genieten.


Bruno en Mieke runden jaren een typische buurtwinkel en een traiteurzaak en wijnhandel tegelijkertijd. Maar die verdeelde focus begonnen ze meer en meer te ervaren als een rem op hun ontwikkeling. Daarom besloten ze om alle activiteiten te bundelen in één nieuwe delicatessenzaak. Voor marketingadvies en hulp bij het uitwerken van het nieuwe concept klopten ze aan bij Smart-boost.


Wij fungeerden als coach en klankbord. We bespraken de haalbaarheid van hun idee en het transformatieproces. Langzaamaan werd het concept concreet en stelden we samen een kraakheldere missie en visie op.


Ook nu nog, enkele maanden na de opening van de nieuwe winkel, kunnen ze rekenen op onze insteken en advies over onder andere social media. Het was een plezier om deze gedreven en gepassioneerde mensen door hun veranderingstraject te loodsen.