Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Delhaize Poperinge - Diksmuide

Beter verkopen met Facebook - workshop
Delhaize Poperinge - Diksmuide
Praktische sessies met als resultaat zeer bruikbare tips! - Jurgen Masselus

De AD Delhaize supermarkten in Poperinge en Diksmuide worden geleid door de familie Masselus. Zij hebben een duidelijke visie op retail en zetten sterk in op de eigen versafdelingen. Door dit ondernemerschap behoren hun winkels tot de meest toonaangevende supermarkten van het land.


Uitdaging

Een bezoek aan de supermarkt is wekelijkse realiteit voor heel wat mensen. Klanten proberen makkelijk nieuwe producten uit en laten zich ook graag inspireren. In combinatie met de inzet van sociale media biedt dit consumentengedrag tal van opportuniteiten om beter te verkopen. Die kansen wil zaakvoerder Jurgen Masselus grijpen.

 

Aanpak

Deze Facebook workshop had een dubbele doelstelling: een plan opstellen om bestaande klanten beter te informeren én een aanpak vinden om nieuwe klanten aan te trekken. We leerden de betrokken medewerkers ook hoe ze hun bedrijfspagina doeltreffend kunnen beheren.

 

Resultaat

De fans van AD Delhaize Ieper en Diksmuide worden getriggerd door gerichte updates, exclusieve voordelen en toffe wedstrijden. Het grote bereik van deze acties resulteert in een sterke online aanwezigheid en een instroom van klanten naar de winkel.