Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Gevimar

Communicatiestrategie
Gevimar
Bavo motiveerde en inspireerde ons team. Met een succesvolle nieuwsbrief tot gevolg. - Gregory Cousin

Gevimar is een dynamisch boekhoudkantoor dat is gevestigd in Harelbeke. Zaakvoerders Gregory Cousin en Geert Viaene hebben een proactieve houding in de dossiers die ze behartigen. En ze zorgen voor een continue fiscale bijscholing van de 11 medewerkers.

 

Uitdaging

Klanten hechten veel belang aan de vinger-aan-de-pols aanpak van Gevimar. Persoonlijk advies is dé absolute sterkte van het kantoor en dat willen Gregory en Geert extra in de verf zetten. Dit betekent dat ze naast de persoonlijke opvolging ook andere kanalen willen inzetten om te communiceren.

 

Aanpak

Het kantoor heeft weinig ervaring met externe communicatie. We organiseerden daarom een brainstorm met enkele medewerkers om zo draagvlak te creëren en ideeën te verzamelen. Op hun beurt enthousiasmeerden zij de rest van het team.

 

Resultaat

Elk kwartaal stuurt Gevimar een boeiende nieuwsbrief met belangrijk fiscaal nieuws en interessante tips naar honderden klanten en prospecten. De content van de newsletter wordt bepaald door de teamleden zelf en zij zorgen ook voor de uitwerking ervan. Hun e-mailings worden druk gelezen. Dat bewijzen de statistieken van de e-mailcampagnes met het hoge openingspercentage en het doorklikgedrag naar de Gevimar website.