Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Karmatoilets

Sales- en marketingadvies
Karmatoilets
De boost die ik nodig had: professioneel all-in advies. - Karim Mameche

Same shit. Different toilet. Dat is samengevat waar start-up Karmatoilets voor staat. Zaakvoerder Karim Mameche maakt met zijn mobiele toiletten het verschil door een snelle service en hygiënische en propere mobiele sanitaire oplossingen te leveren voor privéfeesten, events en als werftoilet.


Uitdaging

Karmatoilets steunt op een goed idee, maar er was nood aan een uitgewerkt marketingconcept.

 

Aanpak

We werkten een doeltreffend salesplan uit op maat van Karmatoilets en we brachten de juiste profielen rond de tafel om het plan grafisch en web-technisch uit te werken.

 

Resultaat

Ons marketingadvies mikte op verschillende speerpunten. Vanuit een overtuigende merkidentiteit en sales story creëerden we een huisstijl met een sterk logo, een opvallende rode kleur en een gevatte tone-of-voice.

De website is 100% maatwerk en dat biedt twee grote voordelen. De site is budgetvriendelijk om mee te starten en biedt flexibele uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.

Last but not least: onze gerichte sales coaching met concrete aanbevelingen laat toe dat Karmatoilets snel en efficiënt de juiste klanten voor zich zal winnen. Succes gegarandeerd!