Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Lingerie Bilitis

Marketingadvies
Lingerie Bilitis
Bavo helpt het maximum uit jouw zaak te halen. Je wordt met raad en daad bijgestaan als je vragen hebt. - Stephanie Cheneau

Bij Lingerie Bilitis in Menen vindt je een ruim aanbod kwaliteitslingerie voor dames en heren. Zaakvoerster Stephanie Cheneau zet in op persoonlijk advies én specialiseert zich in grote maten. 

 

Stephanie wou meer potentiële klanten bereiken via Facebook. Daarom volgde ze onze Facebook workshop waarin de focus lag op concrete tips die haar helpen de Bilitis pagina efficiënt te beheren. We leerden Stephanie bovendien adverteren op Facebook en analyseerden welke content het beste werkt voor haar doelgroep.

Sindsdien behaalt Stephanie opmerkelijk betere resultaten. Ze vervult haar adviserende rol van in de winkel nu ook online. En ze zet een advertentiebudget in om haar doelgroep te bereiken. Dit zorgt voor een groter bereik én meer instroom in de winkel.

Na de workshop bleef Stephanie regelmatig beroep doen op onze ondersteuning voor Facebook, e-mailing en andere marketing- of salestopics zoals het organiseren van opendeurdagen en het uitwerken van commerciële acties. Hierbij fungeert Smart-boost als klankbord en coach waarna zij dan weer zelf aan de slag gaat met onze tips.

Een succesvol voorbeeld van zo'n commerciële actie is de campagne voor de tiende verjaardag van Bilitis Lingerie, inclusief opmerkelijke fotoshoot. Lees er alles over in de blog 'een beeld zegt meer dan duizend woorden'.