Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Simon De Backere

Sales- en marketingadvies
Simon De Backere
Bavo is m'n klankbord. En hij denkt actief mee over onze toekomstvisie en hoe die te realiseren. - Simon De Backere

Simon De Backere is decorateur én meubelmaker met een sfeervolle showroom in Ieper. De leefgewoonten van mensen vormen de basis voor zijn interieurontwerpen. Ook bij de decoratie voor feesten creëert hij als meester-florist onvergetelijke ervaringen.

 

Uitdaging

Het Simon De Backere verhaal startte in 2013. Hun activiteiten ontwikkelen zich naast elkaar: interieurontwerp en decoratie, meubelmakerij en de bloemen- en feestdecoratie. Mensen kennen Simon vooral als florist en dit kan voor verwarring zorgen. Hij wil de aandacht nog meer vestigen op het interieurontwerp en de meubelmakerij en daarvoor doet hij een beroep op het marketingadvies van Smart-boost. 

Aanpak

We startten met een gesprek over Simon’s toekomstvisie en de bijhorende ambities. Een tweede belangrijke stap was om duidelijkheid te brengen in de activiteiten. Dat gebeurde door een grondige analyse van de producten en de doelgroepen. En we namen hun communicatie onder de loep.

 

Resultaat

Bij Simon De Backere draait alles om sfeer. 'Sfeer om in te leven' voor het interieur en 'Sfeer om in te feesten' voor de evenementen. Deze marketing- en communicatiestrategie zorgt voor duidelijkheid en herkenning. Dit komt al goed tot uiting op de nieuwe website. En er volgt meer! Het marketing en sales advies beschrijft alle actiepunten om hun doelen te bereiken.