Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Sporfect

Sales- en marketingadvies
Sporfect
De sessies van Bavo gaven me inspiratie en zelfvertrouwen. Hij leerde me nieuwe kansen zien. - Ivo Janssen

Sporfect verkoopt sportkledij en sportmateriaal aan sportclubs en hun leden. In ruil daarvoor krijgen die sportclubs een sponsorbijdrage. Op die manier draagt Sporfect structureel bij aan de werkingskosten van de clubs. Bovendien kopen hun leden bij Sporfect aan een eerlijke prijs.

 

Uitdaging

Smart-boost. stond van bij het prille begin schouder aan schouder met zaakvoerder Ivo Janssen om hem te ondersteunen in het realiseren van zijn droom: van zijn 'idee' een rendabel bedrijf maken.

 

Aanpak

De eerste stap in het marketingadvies bestond erin om samen met Ivo de missie van Sporfect te finaliseren. We begeleidden Ivo door alle noodzakelijke stappen om deze startup op korte termijn uit de startblokken te laten schieten: van de ontwikkeling van de huisstijl tot het uittekenen van een effectieve sales strategie. Zo legden we een stevige basis voor een nieuw bedrijf met veel potentieel.

 

Resultaat

Een prima start! Op enkele maanden tijd verwezenlijkte Sporfect al heel wat. Verschillende clubs en zelfs bonden zijn ondertussen klant. Bovendien genereren ze onlineverkoop via hun webshop. Ondertussen blijven wij fungeren als klankbord en coach en adviseren wij Sporfect met het oog op hun verdere groei.