Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Voka West-Vlaanderen

Marketingadvies - Social Media - Keynote spreker
Voka West-Vlaanderen
Met een no-nonsense aanpak begeleidt Bavo onze leden in het uitwerken en implementeren van een succesvol social media plan. - Kaat Creupelandt, opleidingscoördinator

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven en komt op voor hun belangen.

 

Ondernemers helpen groeien

 

Bavo fungeert geregeld als marketingadviseur en sales coach in het netwerk van Voka West-Vlaanderen. Dat gaat van een inspirerende keynote tijdens een evenement tot een diepgaande uiteenzetting en training over een specifiek thema tijdens een van de talrijke expertgroepen en begeleidingstrajecten van Voka voor ondernemers en werknemers van kmo’s.

 

Zo verzorgde Bavo in opdracht van Voka al verschillende social media labs voor kmo’s. Tijdens zo'n social media opleiding maakt hij de deelnemers wegwijs in het social media landschap en werken ze samen aan een social media plan op maat van hun organisatie. En dat met veel praktische tips, concrete voorbeelden en ruimte voor interactie en persoonlijke begeleiding.

 

In het verleden volgden onder andere Orac Decor, vind! en Voka zelf het social media lab. Hun feedback klinkt als: "Bavo brengt het thema enthousiast en begrijpelijk. Hij geeft ons de nodige inzichten en goesting om na het lab zelf stappen te zetten."

 

Voor startende ondernemers organiseert Voka West-Vlaanderen samen met Bavo een speciale versie van dit social media lab.

 

Smart-boost. is in zeker zin zelf een Voka-product. Bavo volgde gedurende enkele jaren het Plato traject Jong Ondernemen voor bedrijven die jonger zijn dan acht jaar. Hij vindt het dan ook leuk dat hij vanaf het najaar van 2019 zelf het peterschap zal opnemen van de deelnemers van een Plato traject voor startende ondernemers.