Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Werkwijze

Ons vizier is 100% gericht op beter verkopen. In drie stappen smart-boosten we jouw business met de juiste combinatie van marketing- en salestechnieken.

 

Nood aan een Smart-boost?

 

Heb je het gevoel dat je meer uit de markt zou kunnen halen? Wil je je bedrijf doen groeien? Sta je op het punt om een nieuw project te lanceren? Dan is het tijd voor een marketingadvies van Smart-boost.

 

Met een berg ervaring op vlak van marketing en sales bekijken wij de zaken met een nuchtere blik. We voeren een grondige analyse uit en werken als mentor en coach constructief aan een oplossing op maat. Met een Smart-boost boek je resultaten.

 

Weet dat Smart-boost een geregistreerd dienstverlener is voor de KMO-portefeuille.

 

>

Marketing & Sales Audit

Marketing & Sales Audit

We luisteren en maken een analyse.

Alles begint met een grondige analyse van je bedrijf. We luisteren naar jouw verhaal om je visie en ambitie goed te begrijpen. Wat wil je precies bereiken met je merk, je bedrijf, je winkel?

 

Die informatie vullen we aan met een diepgaande externe analyse van de markt. Zo krijgen we zicht op het groter geheel en benoemen we reële kansen en mogelijkheden.

 

We combineren marketing- en salestechnieken op maat van jouw specifieke situatie met als doel beter verkopen. Dat kan door meer klanten aan te trekken en meer te verkopen, maar ook door hetzelfde te verkopen aan hogere marges of door de middelen efficiënter in te zetten.

 

Dankzij de grondige analyse zullen wij samen met jou de juiste maatregelen treffen om jouw verkoop te stimuleren.

Marketing & Sales Plan

Marketing & Sales Plan

We bepalen de strategie en kiezen doelen.

In het marketing en sales plan op maat van jouw bedrijf bepalen we samen de verschillende stappen die nodig zijn om de doelstellingen te bereiken. En daar blijft het niet bij, want een plan is een tool om te gebruiken. Dat betekent dat we in het plan ook het werk verdelen: wie doet wat wanneer!

 

We bepalen hoe we gaan communiceren. Denk aan online en offline adverteren, maar ook aan het inzetten van sociale media en het optimaliseren van je website.

 

We bepalen hoe we de verkoop zullen stimuleren door het inzetten van specifieke sales tools, door het performanter maken van het salesteam en door het mikken op de juiste klanten.

 

De combinatie van het communicatieluik met marketingtools en het salesluik met actiepunten voor de verkoop vormt een duidelijk stappenplan dat alle spelers nauwgezet volgen om de doelstellingen te realiseren. Bovendien biedt het marketing en sales plan houvast tijdens het proces van verandering waarbij we de tools, het team en het winkelpunt optimaliseren met het oog op een betere verkoop.

Marketing & Sales Support

Marketing & Sales Support

We voeren uit en volgen op.

Dan komt het erop aan om het marketing en sales plan in actie te zetten. We voeren de maatregelen uit, zorgen voor verkooptools en zetten je website en sociale media op punt.

 

We volgen op en sturen bij waar nodig, zodat de salesdoelstellingen worden bereikt. Uiteindelijk wordt alles wat we doen getoetst aan de vraag: helpt jou dat beter verkopen?

 

Onze support garandeert dat het plan wordt uitgevoerd. Taken zoals online en offline adverteren nemen we op ons. We coachen jou en je medewerkers op noodzakelijke skills en leren iedereen denken in functie van beter verkopen.

 

Zo zorgen we voor duurzame resultaten.

 

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen smart-boosten? Contacteer ons meteen!

Maak een afspraak