Boost je marketing

Heb je het gevoel dat je meer uit de markt zou kunnen halen? Wil je je bedrijf doen groeien? Sta je op het punt om een nieuw project te lanceren? Wil je inzetten op marketing, maar zie je het bos door de bomen niet meer? Dan is het tijd voor een marketingboost!

Marketingadvies

vind de inzichten én de goesting om werk te maken van jouw marketing

Je hebt een sterk idee of product. Er zit potentieel in je zaak, maar je botst tegen bepaalde limieten aan. Je hebt geen nood aan complexe marketingtheorieën, wel aan praktische oplossingen die jouw bedrijf vooruit helpen.

Marketingopleiding

doelgericht, op jouw tempo en met een aanmoedigend duwtje in de rug

Je weet dat marketing cruciaal is voor je bedrijf, maar je mist de kennis die nodig is om de koe bij de horens te vatten. Je wilt het goed doen, want je bent ervan overtuigd dat goede marketing leidt tot meer en beter verkopen.

marketingcoaching

zet de zaken in beweging en til je marketing naar een hoger niveau

Als compagnon de route zijn we er voor je om de inzichten en de kennis die je hebt opgedaan, in de praktijk om te zetten. We zetten je op weg en leggen die weg samen met je af. Zodat het niet alleen bij plannen blijft.

Tijd voor actie

van denken naar doen!

Uiteraard blijft het niet bij denken alleen. Tijd voor actie! Wil je bepaalde praktische zaken liever – deels of volledig – uitbesteden aan een specialist? Dan zetten we met plezier onze experts voor je aan het werk!

Adverteren, een huisstijl ontwerpen, een website maken, teksten schrijven, filmen, fotograferen, … Samen bepalen we wie wat doet. Smart-boost coördineert alle partijen en verdeelt de rollen. We zetten de juiste man of vrouw op de juiste plaats en zorgen ervoor dat verantwoordelijkheden worden opgenomen.