Marketingcoaching

Samen zetten we de zaken in beweging en tillen we je marketing naar een hoger niveau

Samen doelen bereiken

Als ondernemer ligt je focus op je klanten, het dagelijkse reilen en zeilen in je bedrijf, je core business. Daarnaast vind je het ook belangrijk om werk te maken van je marketing. Maar door een drukke agenda, een gebrek aan structuur of misschien zelfs wat koudwatervrees, slaag je er niet in om efficiënt en gericht aan marketing te doen. Als compagnon de route zorgen we ervoor dat je marketing niet op de achtergrond verdwijnt. Zo slaag je er in om je doelen te bereiken.

Jouw klankbord

Ben je op zoek naar een klankbord? Iemand met wie je nieuwe ideeën kunt aftoetsen, die met je meedenkt, die eerlijk feedback geeft en die je dat laatste duwtje in de rug geeft om actie te ondernemen?

Samen zetten we de zaken in beweging. We grijpen de opportuniteiten die er zijn met beide handen, met als doel meer en beter verkopen. Of het nu gaat om een concreet project of een eerste idee, een ad hoc initiatief of een grote marketingcampagne.

Jouw sparring partner

Als bedrijf zonder eigen marketingafdeling is het een uitdaging om te waken over de continuïteit van je marketinginspanningen. Smart-boost is jouw creatieve en strategische marketeer met wie je op regelmatige basis, of wanneer jij er nood aan hebt, kunt sparren over je zaak. Wat gebeurde er de voorbije weken en maanden op marketingvlak? Wat liep er goed en wat kan er beter? Wat staat er gepland en hoe gaan we daar concreet mee aan de slag?

Een nieuwe campagne, online of offline adverteren, het uitsturen van een nieuwsbrief, de social media posts voor de komende weken … We hebben oog voor het strategische én het operationele, terwijl we er samen voor zorgen dat het niet bij plannen blijft.