Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Marketingadvies dat beter doet verkopen

Hoe zet je een product of een dienst in de markt? Hoe bouw je een merk uit? Hoe zet je marketingacties en campagnes op? Hoe zet je efficiënt sociale media in? Dat zijn allemaal vragen waar Bavo Goos van Smart-boost graag op antwoordt.

Onze klanten zijn kraks in hun vak. Ze weten dat er potentieel zit in hun zaak, maar ze botsen tegen bepaalde limieten aan. Ze hebben geen nood aan complexe marketingtheorieën, maar wel aan praktische oplossingen die hen dat spreekwoordelijke duwtje in de rug geven. En dat is precies wat Smart-boost doet!

 

Met praktisch marketingadvies zet Smart-boost jou op de juiste weg

Bavo giet marketingadvies in een groeiplan op maat van jouw organisatie dat steunt op drie fundamenten: marketing, communicatie en sales. Maak je geen zorgen. Hij gaat niet goochelen met vaktermen, maar maakt wat jou zal helpen om beter te verkopen net concreet. Daarbij richt hij zich tot jou als ondernemer, maar evengoed tot bepaalde teams of medewerkers in je organisatie.

Marketing: hoe je merk strategisch uitbouwen?

Communicatie: hoe wervend communiceren?

Sales: hoe performant verkopen?

 

Smart-boost legt die juiste weg samen met jou af

Het blijft niet bij advies alleen. Het gaat eerder om een soort begeleiding, een traject dat Bavo samen met jou aflegt. Beschouw hem gerust als een compagnon-de-route of een partner-in-crime.

 

Ervaring als garantie op succes: wat klanten zeggen over marketingadvies door Bavo.

 

Concrete aanpak en een doelgerichte begeleiding. Top!

Ruth Decramer, Albion Hotel Ieper

 

Op een heel ontspannen en organische manier bereikten we nieuwe inzichten over onze organisatie, ons product en onze merkidentiteit.

Vanessa Bossuyt, Warriors Against Cancer

 

Met Bavo zaten we meteen op dezelfde golflengte. De perfecte ondersteuning voor de lancering van ons nieuwe verhaal.

Mieke Hochepied, Traiteur Bruno Zonnebke

 

Geniet van een voordelig marketingadvies dankzij de KMO-portefeuille

Smart-boost is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille en het marketingadvies komt in aanmerking voor een tussenkomst via die KMO-portefeuille. De prijs hoeft dus geen drempel te zijn.

Tijdens een verkennend gesprek maak je kennis met Bavo en luistert hij naar jouw verhaal. Zo ontdek je meteen dat marketingadvies van Smart-boost precies is wat je nodig hebt.

Contacteer Bavo meteen. Het is volledig vrijblijvend.

We hebben uw vraag ontvangen, bedankt!