Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Social media opleidingen om je merk te boosten

Social media opleidingen om je merk te boosten

Als je het goed aanpakt, kan je met sociale media heel wat klanten bereiken. Je bouwt een netwerk uit van trouwe volgers en nieuwe geïnteresseerden. Zo ga je beter verkopen. Wil je het verhaal van je merk succesvol vertellen op sociale media, maar ben je niet - goed genoeg - thuis in die wondere wereld? Dan is een social media training door Bavo Goos van Smart-boost precies wat je nodig hebt.

 

De social media training die beter doet verkopen

 

We leggen de strategische basis voor jouw succes

Bavo werkt samen met jou aan een social media plan. Hij leert je kijken naar je eigen organisatie door de ogen van de buitenwereld. Dit inzicht helpt je de juiste social media kanalen kiezen en bepaalt hoe je je daar het beste profileert. Stap één in het proces is een strategische sessie. Tijdens die sessie kijkt Bavo samen met jou op een bijzonder klantgerichte manier naar jouw onderneming, het concept en de positionering met als doel de unieke meerwaarde van je merk te definiëren.

 

De strategie vertalen we naar een beklijvend contentplan

Bavo leert jou hoe je de strategie kan omzetten naar de praktijk. Het gaat erom te bepalen welke verhalen je wilt vertellen met welke foto’s of video’s om je socialemediadoelstellingen te bereiken.

 

Na de theorie, de praktijk: hoe doe je dat nu?

In de opleiding komt ook het praktische gebruik van de verschillende social media kanalen aan bod. Waar bevinden zich de functies die het gebruik makkelijker maken. Hoe krijg je inzicht in je resultaten en hoe weet je of je goed bezig bent en wanneer je moet bijsturen?

Daarnaast geeft Bavo ook tips over hoe je goede teksten schrijft en hoe je effectieve advertenties maakt.

 

Social media training voor een brede doelgroep

De social media trainingen van Smart-boost mikken op beginnende ondernemers of op wie al langer bezig is en nu een stapje verder wil gaan. Voor gevorderden bieden we zeer specifieke opleidingen. Bijvoorbeeld over adverteren. Het is ook mogelijk om te focussen op één of meerdere platformen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest.

 

Social media training op maat van jouw organisatie

In functie van jouw vraag passen we de opbouw, de duur en de spreiding van de training aan. We gaan breed of net heel erg to-the-point. Verschillende opleidingssessies zijn mogelijk: 3 uur, een dag of een meerdaagse opleiding gespreid over enkele weken. Al dan niet gevolgd door social media coaching om te zorgen dat de vooropgestelde doelen worden behaald.

Social media coaching is de overtreffende trap van de social media training, waarbij Bavo intensief ondernemers en marketingverantwoordelijken begeleidt om meer te halen uit social media.

 

Ervaring als garantie op succes: wat klanten zeggen over hun social media opleiding door Bavo.

Voka West-Vlaanderen

Lingerie Bilitis

Restaurantgroep Eccellenza

 

Geniet van een voordelige verkooptraining met de KMO-portefeuille

Weet dat Smart-boost een geregistreerd dienstverlener is voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat alle social media trainingen in aanmerking komen voor een tussenkomst via de KMO-portefeuille.

Elke geslaagde social media training begint met een fijne babbel. Tijdens een verkennend gesprek leer je Bavo beter kennen en luistert hij naar wat jij precies zoekt. Zo ontdek je meteen dat een social media opleiding of social media coaching door Smart-boost exact is wat je nodig hebt om beter te verkopen.

Contacteer Bavo vandaag nog. Volledig vrijblijvend.

We hebben uw vraag ontvangen, bedankt!