Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Verkooptraining voor meer klanten en meer omzet

Verkopen doe je niet zomaar. Het vraagt inzicht in de klant, grondige productkennis, people skills, enz. Maar zelfs als je al die kwaliteiten bezit, blijft verkopen een uitdaging. Het is niet makkelijk en bovendien is er altijd de druk om beter te presteren. Durf je de kans grijpen om met de juiste training je sales skills scherp te stellen?

Bavo Goos van Smart-boost helpt je beter verkopen door de marketing & sales vaardigheden van jou als ondernemer en je medewerkers te boosten. Dit kan in de vorm van een teamsessie, maar ook 1-op-1. Ongeacht welke formule je kiest, blijft de doelstelling dezelfde: ervoor zorgen dat je met je team vol vertrouwen beter gaat verkopen.

 

De verkooptraining die beter doet verkopen

Bavo geeft praktische verkooptrainingen aan startende verkopers en vertegenwoordigers, maar ook specialisatietrainingen en heropfrissingscursussen aan gevorderden. Zowel binnen- als buitendienst. Dus zowel voor wie de baan op gaat als voor medewerkers die de toonzaal en de winkel of het callcenter bemannen.

Daarnaast biedt hij ook praktijkgerichte impacttrainingen aan. Dit is een specifieke verkooptraining die de impact vergroot van commerciële en administratieve medewerkers die rechtstreeks in contact komen met klanten. Dit leidt tot meer efficiëntie en betere resultaten.

 

Verkooptrainingen op maat van jouw business

Elk bedrijf vraagt een unieke aanpak, want elke organisatie heeft bijzondere noden. Wat werkt voor jou, werkt niet noodzakelijk voor iemand anders. Daarom stopt Bavo veel energie in het begrijpen van jouw specifieke situatie. Hij stemt de training af op de sector, het bedrijf, het team of individu. Praktijkgericht en doeltreffend als ze is, geeft zijn verkooptraining jou en je team vertrouwen in eigen kunnen.

 

Geniet van een voordelige verkooptraining met de KMO-portefeuille

Weet dat Smart-boost een geregistreerd dienstverlener is voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat alle verkooptrainingen in aanmerking komen voor een tussenkomst via de KMO-portefeuille.

Elke geslaagde verkooptraining begint met een fijne babbel. Tijdens een verkennend gesprek leer je Bavo beter kennen en luistert hij naar wat jij precies zoekt. Zo ontdek je meteen dat een verkooptraining door Smart-boost exact is wat je nodig hebt.

Contacteer Bavo vandaag nog. Volledig vrijblijvend.

We hebben uw vraag ontvangen, bedankt!