Marketing en sales advies

Op zoek naar oplossingen om je bedrijf te doen groeien? Met onze doordachte adviestrajecten ga je beter verkopen, wervender communiceren en haal je meer uit marketing en sales.

Marketingadvies

Je bedrijf op een onderscheidende manier positioneren bij de juiste doelgroepen? Ons marketingadvies biedt je niet alleen waardevolle inzichten, maar inspireert je ook om actie te ondernemen op het gebied van marketing.

Communicatieadvies

Betekenisvolle relaties opbouwen met wervende communicatie? Check! Ons communicatieadvies leert je welke relevante boodschappen je wanneer en via welke kanalen moet verspreiden om jouw (potentiële) klanten te bereiken, te boeien en te binden.

Salesadvies

Hoe kan je meer en beter verkopen op een structurele manier? Of je nu werkt met zakelijke klanten of consumenten, in horeca of retail: het doel van ons salesadvies is jou efficiënter aan sales te laten doen op een strategische en georganiseerde manier.

We horen jou denken: allemaal goed en wel, maar hoe pakken jullie dit aan?

Elk adviestraject start met te luisteren naar jouw ambities en het in kaart brengen van je uitdagingen. 

Ons marketing-, communicatie- en/of salesadvies legt opportuniteiten bloot, geeft richting en biedt antwoorden. Dat werkt, omdat we luisteren naar jouw verhaal en dat van je bedrijf. We bespreken punt na punt op welke manier jij je doelen zal bereiken.

Elk adviestraject sluiten we af met een uitgeschreven plan van aanpak. Zonder hoogdravende theorieën, concreet en klaar om in de praktijk te brengen. Je gaat er meteen mee aan de slag.

We maken kennis tijdens een open gesprek
Luisteren leidt tot advies op maat
Opportuniteiten identificeren en antwoorden bieden
Meteen uitvoeren

Je marketing en sales boosten?

(Startende) zelfstandige? Kmo-ondernemer? Retailer? Bedrijfsleider horeca? Op ons advies kan je bouwen!

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

wij promoten jouw bedrijf

Bij Smart-boost blijven we niet steken in de theorie. Tijd voor actie! Wil je de uitvoering van bepaalde taken liever – deels of volledig – uitbesteden aan een specialist? Vertrouw op ons voor de promotie van jouw bedrijf.

Beter verkopen?
Kom vrijblijvend kennismaken