Onze organisaties

Op zoek naar een spreker, trainer of coach die je publiek inspireert en boeit met praktische tips en herkenbare voorbeelden? Iemand die staat voor een no-nonsense aanpak en zijn thema’s op een enthousiaste en aanstekelijke manier brengt, met een vleugje humor en ruimte voor interactie? Een partner op wie je kunt bouwen en die je met plezier op je publiek loslaat?
Vertrouw net als onderstaande organisaties op de expertise en ervaring van Bavo om jouw opleiding of event te doen knallen!

Unizo
SprekerOpleidingCoaching

Unizo

Bavo treedt op als keynote spreker voor ondernemersorganisatie Unizo West-Vlaanderen waarbij hij mensen inspireert en focust op verschillende sales- en marketing topics. Ook wordt Bavo ingeschakeld als coach om startende ondernemers, winkeliers en (familie-)bedrijven te begeleiden.

Voka West-Vlaanderen
SprekerOpleidingCoaching

Voka West-Vlaanderen

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, doet regelmatig beroep op Bavo als spreker, coach en trainer voor haar leden, ondernemers en medewerkers van kmo’s. Van een inspirerende keynote tijdens een evenement tot een doorgedreven opleiding over een specifiek marketing- of salesthema tijdens een van de talrijke expertgroepen en begeleidingstrajecten.

POM West-Vlaanderen
SprekerOpleidingCoaching

POM West-Vlaanderen

Het provinciaal agentschap POM West-Vlaanderen schakelt Bavo in als keynote speaker op events en als marketing- en salescoach waarbij hij trajecten begeleidt voor diverse groepen van ondernemers. Ook coaching trajecten voor Waalse en Franse bedrijven komen voor door samenwerkingen van POM West-Vlaanderen met gelijkaardige organisaties in die regio’s.

Westtoer
SprekerOpleidingCoaching

Westtoer

Westtoer, het autonoom provinciebedrijf voor toerisme en recreatie in West-Vlaanderen, schakelt Bavo in als coach van toeristische ondernemers en uitbaters van attracties en musea. Verder doet Westtoer regelmatig een beroep op Bavo als keynote spreker tijdens events waarbij hij sales- en marketing thema's brengt toegespitst op toerisme.

Syntra West
OpleidingCoaching

Syntra West

Bavo is expert in het Syntra West netwerk en geeft opleidingen over marketing en sales topics. Van een marketingtraining voor (startende) ondernemers of een verkooptraining voor vertegenwoordigers tot een sociale media training voor medewerkers op een marketingafdeling. Ook wordt hij als coach ingeschakeld in praktijkgerichte programma’s voor ondernemers en werknemers.

mtech+
sprekeropleidingcoaching

mtech+

Mtech+ is het loopbaanfonds van de metaalsector en technologische industrie. Bavo verzorgt er meermaals per jaar commerciële trainingen voor medewerkers op de commerciële binnendienst, voor project- en accountmanagers en voor vertegenwoordigers.

Mode Unie
SprekerOpleiding

Mode Unie

Mode Unie is een sectororganisatie aangesloten bij Unizo die opkomt voor de belangen van zelfstandige mode-ondernemers. Mode Unie vroeg Bavo om een marketingopleiding te geven aan de zaakvoerders van lingeriewinkels.

100% West-Vlaams
SprekerOpleidingCoaching

100% West-Vlaams

100% West-Vlaams doet regelmatig een beroep op Bavo als spreker, trainer en coach voor hun hoeve- en streekproducenten. De focus ligt hierbij zowel op sales als marketing. 

Erov Oost-Vlaanderen
sprekeropleidingcoaching

Erov Oost-Vlaanderen

Erov stimuleert het ondernemerschap in Oost-Vlaanderen en schakelt Bavo in als marketing en sales coach voor hun leden.

DaMag!
OpleidingCoaching

DaMag!

Voor DaMag!, een nieuw gamma bakkerij- en banketproducten, maakte Bavo een marketingopleiding en een salesopleiding en coachte hij West-Vlaamse en Noord-Franse bakkers om hen te leren hoe ze hun ambachtelijke bakkerij nog steviger in de markt kunnen zetten en een antwoord kunnen bieden op bijvoorbeeld de toenemende concurrentie met supermarkten.

Als organisatie je opleiding of event doen knallen?