promotie

Bij Smart-boost blijven we niet steken in de theorie. Tijd voor actie! Wil je de uitvoering van bepaalde taken liever – deels of volledig – uitbesteden aan een specialist? Vertrouw dan op ons.

uitpakken op sociale media

Is het beheer van je sociale media een ware opdracht? Zit je boordevol ideeën, maar vind je de tijd niet om ze uit te werken? Krijg je je verhaal niet verteld op Facebook, Instagram, LinkedIn…? Samen gaan we aan de slag met de kanalen die jouw zaak vooruithelpen en je helpen om je doelen te bereiken.

adverteren op social media

Adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn, het is een vak apart. Maar laat dat je er niet van weerhouden om erop in te zetten. Met de juiste targeting, een krachtig beeld en dito tekst bereik je je doelgroep en zet je hen aan om actie te ondernemen. Reken op ons om een sterke campagne te bedenken, uit te voeren, de resultaten te meten en bij te sturen waar nodig. In alle transparantie, want je kan op elk moment volgen wat er gebeurt. Samen waken we over het rendement van je advertentiebudget.

adverteren via Google Ads

Wil je mensen bereiken die online op zoek zijn naar je product of dienst, dan is adverteren via Google een absolute must. Door in te zetten op de juiste zoekwoorden, stijgt je visibiliteit en spoor je potentiële klanten aan om door te klikken naar je website en actie te ondernemen. Wij stellen jouw Google Ads campagne in, volgen de resultaten op en sturen bij of tonen je hoe het moet, zodat je zelf verder kan.

Foto en video

In communicatie is beeldmateriaal cruciaal, of het nu gaat over foto of video. Het maakt of kraakt je boodschap en neemt je doelgroep mee in je verhaal. Bij Smart-boost vind je de juiste partner voor de opdracht. Van een eenvoudige fotoshoot tot een professionele productie: we starten met wat we willen bereiken en gaan samen op zoek naar de gepaste oplossing.

Logo en huisstijl

Een huisstijl en logo gaat over zoveel meer dan kleuren, lettertypes en beeldmateriaal. Wat wil je uitstralen met je bedrijf? Naar welke doelgroep? En hoe zorgen we ervoor dat je communicatie daarbij aansluit? We starten vanuit de strategie, doelgericht en no-nonsense, en bepalen samen jouw boodschap en stijl.

Marketingcampagnes

Je wilt een nieuw product lanceren of een nieuwe doelgroep aanspreken, je plant een evenement of je bent op zoek naar nieuwe medewerkers … Van kleine campagnes met een grootse impact tot breedopgezette campagnes die blijven hangen, met een 360° aanpak zorgen we ervoor dat alles op elkaar is afgestemd: strategie, beelden, tekst, grafische vormgeving en adverteren. Op die manier renderen je inspanningen en bereik je je doelen.

Wil jij ook meer en beter verkopen?