Promoot je bedrijf

Om beter te verkopen moet je je producten, diensten, acties en evenementen onder de aandacht brengen van je klanten. Ontdek hieronder hoe wij je bedrijf promoten en je zo helpen om meer en beter te verkopen.

branding

Een sterk bedrijfsimago is cruciaal voor succesvolle promotie. We ontwerpen een aantrekkelijke en professionele huisstijl met sterk logo die de essentie van jouw merk vastlegt. Bovendien passen we jouw huisstijl consistent toe in alle communicatietools.

Loop in de kijker op social media

In dit digitale tijdperk is een sterke aanwezigheid op sociale media van onschatbare waarde. Smart-Boost zorgt dat jij in de kijker loopt op sociale media. Zo bereik je een breder publiek. Onze experts ontwikkelen strategie├źn op maat en zorgen voor boeiende content die de interesse van jouw doelgroep wekt. Van het opzetten van jouw profielen tot het beheren van advertentiecampagnes, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt.

Online adverteren

Reken op ons om sterke campagnes te bedenken voor de sociale media, Google Ads of andere onlinekanalen. In alle transparantie, want je kan op elk moment volgen wat er gebeurt. We halen het maximale rendement uit jouw advertentiebudget.

offline marketing

Met offline marketing breng je jouw bedrijf, merk, producten en diensten op een onderscheidende en onweerstaanbare manier onder de aandacht. Dat kan met advertenties in kranten en magazines, folders, displays, relatiegeschenken en alle andere vormen van reclame. Reken voor de uitvoering op ons.

jouw verhaal in de pers

Een nieuw bedrijf opgericht, een mijlpaal of jubileum te vieren, een overname aankondigen of een prijs gewonnen? We vertalen jouw boodschap naar een persbericht met nieuwswaarde, zodat jouw bedrijf in de schijnwerpers staat en positieve publiciteit genereert.