We geloven

We geloven dat effectieve marketing en sales niet enkel weggelegd zijn voor grote bedrijven en bekende merken. Dat elke ondernemer gericht en efficiënt aan marketing en sales kan doen.  

We geloven dat elke ondernemer in elke fase van z’n bedrijf nood heeft aan een klankbord. Of je nu starter of zaakvoerder van een gevestigde KMO bent, solo-ondernemer, handelaar of eigenaar van een horecazaak. 

We geloven in de drive van ondernemers, in hun vakmanschap en ideeën. We zijn ervan overtuigd dat marketing en sales hen kan helpen om hun dromen te realiseren en hun doelen te bereiken.

We houden van

We houden van een no-nonsense en doelgerichte aanpak, met acties op korte, middellange en lange termijn. Van resultaten neerzetten voor onze klanten, met onze klanten.

We houden van betrokkenheid. Van samen met bedrijven en hun teams bouwen aan iets moois. Van advies, opleidingen en coaching die je vertrouwen geven en die jou, je team, je bedrijf en je merk doen groeien.

We houden van verstaanbare en klare taal. Van mens tot mens, van ondernemer tot ondernemer. Met op tijd en stond een schaterlach, een slechte mop en een stevige dosis West-Vlaamse nuchterheid.

We zijn

We zijn je compagnon de route en grootste supporter. Vanaf de zijlijn helpen we je om de stap te zetten van denken naar doen, van inzicht naar actie. Doordacht, op jouw tempo en met een aanmoedigend duwtje in de rug. 

We zijn positief, enthousiast en doen je goesting krijgen om ervoor te gaan. We zetten verandering in gang en inspireren jou en je team om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

Over Smart-boost

Smart-boost werd in 2015 opgericht door Bavo, een marketeer en sales man pur sang. Hij bouwde een internationale sales carrière uit bij enkele topmerken en vertaalde die kennis en expertise naar advies, coaching en opleiding op maat van ondernemers in België en Noord-Frankrijk.  

Ondertussen staat achter Bavo een performant team, klaar om jou beter te doen verkopen. Om wat je hebt geleerd in de praktijk om te zetten. De smartboosters! 

Bavo Goos

Booster

Sofie Vandecasteele

Organisator

Nell M'Body

Marketeer

Dries Devarrewaere

Copywriter

Smart-boost werkt enkel met specialisten

Marketing en sales, daar weten we alles van. Voor taken die specifieke vaardigheden vereisen zoals grafische vormgeving of fotografie schakelen we externe kraks in. Door de juiste mensen in te zetten vergroten jouw kansen op succes. Ook dat is smart-boosten!

wij promoten jouw bedrijf

Bij Smart-boost blijven we niet steken in de theorie. Tijd voor actie! Wil je de uitvoering van bepaalde taken liever - deels of volledig - uitbesteden aan een specialist? Vertrouw op ons voor de promotie van jouw bedrijf.