marketing en sales coaching

Op zoek naar persoonlijke begeleiding om jouw bedrijf te doen groeien? Bij ons kan je terecht voor eerlijke feedback, concrete plannen en een stevig duwtje in de rug.

Samen doelen bereiken

Als ondernemer focus je op je klanten, het dagelijks reilen en zeilen, je corebusiness. Toch vind je het ook belangrijk om werk te maken van marketing en sales, maar door een drukke agenda, een gebrek aan structuur of misschien zelfs wat koudwatervrees slaag je er niet in om efficiënt en gericht aan marketing en sales te doen. Als compagnon de route zorgen wij ervoor dat je marketing en sales niet op de achtergrond verdwijnt. Zo slaag je erin om je doelen te bereiken.

Marketing coaching

Ben je op zoek naar een creatief en strategisch klankbord?

Iemand met wie je nieuwe ideeën kunt aftoetsen, die met je meedenkt, die eerlijk feedback geeft en die je dat laatste duwtje in de rug geeft om actie te ondernemen? Samen zetten we je marketing in beweging.

Sales coaching

Wil je je eigen salesskills of die van je team verder aanscherpen?

Wij zetten je op weg naar betere resultaten en leggen die weg samen met je af. We luisteren, delen inzichten, geven bruikbaar advies, schudden je wakker en houden je scherp. In alle vertrouwen begeleiden we jou en je team naar betere salesresultaten.

van denken naar doen

Uiteraard blijft het niet bij denken alleen. Tijd voor actie! Wil je bepaalde praktische zaken liever – deels of volledig – uitbesteden aan een specialist? Dan zetten we met plezier onze experts voor je aan het werk!

Adverteren, een huisstijl ontwerpen, een website maken, teksten schrijven, filmen, fotograferen, … Samen bepalen we wie wat doet. Smart-boost coördineert alle partijen en verdeelt de rollen. We zetten de juiste man of vrouw op de juiste plaats en zorgen ervoor dat verantwoordelijkheden worden opgenomen.

beter verkopen?
kom vrijblijvend
kennismaken