Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

Madou ballonvaarten

Beter verkopen met Facebook - workshop
Madou ballonvaarten
Bavo start vanuit je bedrijf, denkt "out of the box" en brengt dan zijn ervaring over. Een aanrader! - Jo Madou

De familie Madou uit Eeklo heeft van de passie voor ballonvaren hun beroep gemaakt. Net als bij vliegtuigen, voldoen hun luchtballonnen aan de strengste veiligheidsnormen. Hun motto: passagiers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

 

Uitdaging

Madou neemt elk jaar deel aan tientallen beurzen en evenementen. Dat is een verkoopstrategie én een aanpak waarmee ze onder de aandacht blijven. Nu willen ze ook via Facebook nieuwe doelgroepen bereiken en potentiële klanten werven.

 

Aanpak

Tijdens de Beter-verkopen-met-Facebook workshop trainde ik Jo Madou in alle vaardigheden die hem helpen zijn bedrijfspagina doelgericht beheren. Ik besteedde ook aandacht aan de advertentiemodule en leerde hem alles over het efficiënt inzetten van gesponsorde berichten

 

Resultaat

Jo is zeer actief met de Madou pagina en hij meet de resultaten van berichten en advertenties. Dat leert hem welke content zorgt voor nieuwe klanten. We organiseerden ook een wedstrijd die enkele honderdduizenden mensen bereikte én resulteerde in meer dan 2.000 nieuwe fans. Facebook is een belangrijk communicatiekanaal voor Madou!