Krijg marketing en sales tips van Smart-boost

ZPS dameskledij

Marketingadvies - Coaching
ZPS dameskledij
Bavo met zijn aanstekelijk enthousiasme, leerde me focus houden op hetgeen waar ZPS voor staat. Hij geeft me het duwtje in de rug op momenten dat het nodig is! - Heidi Coudron, zaakvoerder

ZPS is een trendy kledingzaak voor dames in het centrum van Ieper. De ruime keuze aan damesmode en de persoonlijke stijltips van de consulentes maken het de moeite waard om hier te shoppen.

ZPS wordt gerund door Heidi en haar man Jan. Zij staat in de winkel. Hij werkt achter de schermen. Samen vormen ze een gedreven duo dat de winkel tot een leuke plek maakt om te werken en te winkelen.

Op een bepaald moment hadden Heidi en Jan behoefte aan een klankbord. Ze stelden zich vragen zoals: Doen we wel de juiste dingen? Benutten we wel alle kansen? Communiceren we wel op de juiste manier? Met die vragen stapten ze naar Smart-boost. Wij keken samen met hen op een heel klantgerichte manier naar de winkel en het concept. We brachten hun sterktes in kaart vanuit het perspectief van de klant. Op die manier werd heel duidelijk waar hun prioriteiten lagen. Ook was nu helder welke richting ze uit moesten met hun marketing, communicatie en sales om nog beter hun ideale klanten aan te spreken.

In de beginperiode - meteen na het marketingadvies - werkten we nauw samen om bepaalde zaken uit het marketingplan te implementeren. De social media advertising en commerciële mailings zijn enkele concrete voorbeelden. Gaandeweg maakten ze zich de kennis eigen waardoor zij steeds meer zelfstandig gingen werken. Op vandaag kunnen ze met vragen of twijfels nog steeds bij ons terecht. Zo belt Heidi ons geregeld om snel een en ander af te toetsen. Regelmatig werken we ook marketingcampagnes voor hen uit.