Start2sell

Laat je onderdompelen in de belangrijkste verkooptechnieken met concrete tips die je meteen in de praktijk omzet. Zo ga je elk verkoopgesprek aan met vertrouwen. Op maat van de startende verkoper, maar aanpasbaar in functie van jouw niveau en functie en de sector waarin je werkzaam bent.

Maak van elk verkoopgesprek een succes

Start2sell helpt startende verkopers om met meer vertrouwen een verkoopgesprek aan te gaan en zo meer en beter te verkopen. Deze opleiding is er voor verkoopmedewerkers zoals vertegenwoordigers, toonzaalverkopers, winkelverkopers, enz. In functie van de ervaring van de medewerker, de specifieke functie en sector passen we de opleiding aan, zodat deze steeds perfect aansluit bij de dagelijkse realiteit van je job.

Wil je als ondernemer je commerciële skills verbeteren of aanscherpen? Dan is een salesboost meer aangewezen, omdat deze meer op maat van bedrijfsleiders is gemaakt.

Pijlers van start2sell: wat zal je leren?

Vanuit je eigen persoonlijkheid ontwikkel je de mindset van een topverkoper.

Organisatie is cruciaal, dus je creëert voor jezelf een systeem dat werkt. Je onderscheidt klantentypes en speelt met inzicht in op beslissingsprocessen. Prospecteren en gesprekstechnieken hebben geen geheimen meer voor jou. Je leert bovendien met bezwaren en weerstand omgaan en, nog belangrijker, hoe je deze kan counteren. Elk verkoopgesprek rond je mooi af dankzij efficiënte afsluittechnieken.

start2sell is iets voor jou als ...

... je meer inzicht wil in de behoeften en het beslissingsproces van je klant. Als het je ontbreekt aan vertrouwen om het verkoopgesprek te leiden. Als je vaak het gevoel hebt dat je je klant iets opdringt. Als je het moeilijk vindt om met de juiste argumentatie te reageren op bezwaren. Als je koudwatervrees hebt om een verkoopgesprek af te sluiten.

Start2sell zal je het vertrouwen en de inzichten geven om vanuit je eigen persoonlijkheid je verkoop te organiseren, gesprekken aan te gaan en succesvol af te sluiten. 

We bieden start2sell aan in een sessie van een halve dag of in meerdere sessies. Een traject van meerdere sessies biedt het voordeel dat je tussen twee sessies volop kan experimenteren met de nieuwe technieken. Op die manier groei je nog sterker in je job als sales medewerker.

Wil jij ook meer en beter verkopen?