Social media

Leer hoe je als onderneming je sociale media inzet om je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. We vertrekken vanuit de theorie, maar duiken al  snel in de praktijk. Al doende leer je de tools kennen om dan vol vertrouwen zelf aan de slag te gaan.

Neem je sociale media in handen op een doelgerichte en consistente manier

Schrik om jouw bedrijf via sociale media in de kijker te zetten? Weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? Heb je de stap al gezet, maar komt het niet van de grond? Maak je geen zorgen, want deze opleiding maakt een regelrechte influencer van jou. Je hoeft trouwens geen marketeer te zijn om te scoren met sociale media! Voorkennis is geen vereiste. Zin en een beetje durf zijn meer dan voldoende om na deze opleiding succesvol met jouw bedrijf en activiteiten uit te pakken op sociale media.

Wat zal je leren?

Pijlers van de sociale media opleiding

Je staat stil bij de doelen die je wil bereiken. Wie zijn we? Wat doen we? Hoe maken we het verschil? In functie van je doelstellingen ontwikkel je een sociale media strategie. En dat per kanaal. Vervolgens koppel je de juiste content en de juiste verhalen aan die strategische doelen. Je giet dit in jouw eigen contentplan waarop je doorheen het jaar zal terugvallen. Je leert hoe platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn werken en leert hoe je de tools die de platformen aanbieden kan inzetten in jouw voordeel. Zo leer je resultaten analyseren, leer je content inplannen, leer je posten in verschillende talen, enz.

De sociale media opleiding is iets voor jou als ...

... je vol vertrouwen aan het stuur van je sociale media marketing wil zitten. Als je inzicht wil hebben in wat je moet communiceren, waarom en hoe. Als je meer structuur en regelmaat wil in wat je post op sociale media. Als het je aan inspiratie ontbreekt wanneer het tijd is voor een nieuwe post. Als je veel meer wil halen uit sociale media.

Aan de hand van praktische tips op maat van jouw onderneming, concrete voorbeelden en veel ruimte voor interactie geeft de sociale media opleiding je het vertrouwen, de inzichten en de tools om je onderneming succesvol in de kijker te zetten op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wil jij ook meer en beter verkopen?